top of page

Boka privata besök utan remiss här!

Vi erbjuder onlinebokning vid bland annat remissfria konsultationer, prickkontroller, frysning av vårtor och borttagning av godartade födelsemärken.

Tidsbokning: Text

Beställa tid

All tidsbokning sker via remiss från din husläkare på vårdcentralen. Vi har runt 1 veckas väntetid. Telefon för tidsbokning: 08- 758 06 11 eller skriv här: kontaktformulär.

Remisskrav

Vid årsskiftet 2018 har det införts remisskrav för specialistläkare inom Hud. Detta innebär att du nu måste vända dig till vårdcentralen och få en remiss, för att kunna få en tid hos en hudläkare.

Vi bedriver en specialistmottagning på uppdrag av Stockholms Läns Landsting och därför bedöms dina besvär utifrån specialistnivå. Vi har skyldighet att hänvisa dig till vårdcentralen om dina problem inte uppfyller kriterierna för specialistvård. Vänligen respektera våra rutiner.

Tips: Be att få din remiss i handen av husläkaren, så har du stor chans att få en tid redan inom ett par dagar.

Tidsbokning: Text

Avbokning/ombokning

Avbokning görs helst gärna per mejl för att kunna säkerställa tiden på avbokningen. Ombokning sker på telefon under telefontid mellan 8.30 – 12.00. Kan vi inte svara under telefontiden går det bra att lämna ett medelande så ringer vi upp dig.


Avbokning av tid ska ske minst 24 timmar före ditt inbokade besök. Om avbokningen sker senare än 24 timmar före besöket räknas detta som ett uteblivet besök och vi tar då ut en avgift motsvarande kostnaden för ditt besök. Detta görs i form av en hemskickad faktura. Denna avgift får du betala även om besöket hade varit avgiftsfritt, exempelvis för barn och ungdomar under 18 år eller om du har frikort.

Vid uteblivet privat besök tar vi ut en avgift på 400kr.

Tidsbokning: Text

Vårdgaranti

Det tar högst 30 dagar att få komma till en specialistläkare från det att en remiss är beslutad av din husläkare.
Om du inte kan erbjudas besök inom vårdgarantins gränser kan du via Vårdgarantikansliet få hjälp med att hitta en vårdgivare med kortare väntetider. Vårdgarantin gäller inte om du söker vård i något annat landsting.

Tidsbokning: Text
bottom of page